Ongesorteerd
Leave a comment

Bloggers

Imke Walenberg (founder/editor-in-chief)
Na een snelle start als model, koos Imke na haar middelbare school toch voor het studentenleven. Haar interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd. Tijdens haar studie Middeleeuwse Literatuur bleef ze dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ze een deel van haar studie door aan de universiteit van modestad Milaan. 

Na het afronden van haar studie ging Imke aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om uiteindelijk toch de keuze voor haar eigen bedrijf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje is Imke actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast startte ze in 2009 Daily Cappuccino, waar ze als editor-in-chief/founder dagelijks de blog, samen met Erik van de Nadort, up-to-date houdt. Volg Imke ook op Twitter: @ImkeWalenberg

Erik van de Nadort (editor-in-chief)
Erik is een communicatie-enthousiasteling. Hij is creative director van zijn eigen bedrijf Room8, een allround communicatiebureau waarin PR en marketing samenkomen in advies en content. Sinds 2012 vormt hij samen met Imke de hoofdredactie van Daily Cappuccino. Naast een brede interesse, wordt hij met name enthousiast van praktisch design, wearable fashion met een scherp randje en slimme technologie. Erik is ook te vinden op Twitter: @vandenadort

Ward van Beek
Ward van Beek, zelfverklaard content-junk. Is gek van letters, plaatjes, videos, maakt niet uit. Consumptie en productie. Ward is eigenaar van contentmarketingbureau GotContent. Volg Ward ook op Twitter: @wardvanbeek

Vivienne Driessen
Vivienne studeerde Communicatie in Eindhoven en Interculturele communicatie in Utrecht. Momenteel is ze werkzaam als Marketing & communicatie adviseur bij DELA.
Naast interesse in het marketing- en communicatievak heeft ze ook belangstelling voor mode, reizen, eten & design in de breedste zin van het woord. Vivienne is ook te vinden op Facebook:http://www.facebook.com/vivienne.driessen/

Judith Huibers
Judith studeerde in 2012 af als MSc in Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam met een onderzoek naar reputatiemanagement. Momenteel is ze op zoek naar een nieuwe baan als communicatieadviseur. Naast een brede interesse in het communicatievak heeft ze speciale belangstelling voor fotografie, theater, (moderne) kunst en fashion. Judith is ook te vinden op twitter: @Juudt

Petrick de Koning
Petrick de Koning is initiatiefnemer van DeKoningschrijft. Als hij niet met content bezig is, geniet hij het liefst van design dat uitblinkt in eenvoud. Bij voorkeur duurzaam en gemaakt van natuurlijke materialen. Volg Petrick ook op Twitter: @petdekoning

Bas Lievens
Bas Lievens is mediawetenschapper en volgt momenteel de master New Media & Digital Culture aan de Universiteit Utrecht. Teamspeler, goedlachs en geïnteresseerd in muziek, fotografie, oldtimer bromfietsen en de digitale cultuur. Doet onderzoek naar de culturele implicaties van de ontwikkeling van nieuwe communicatietechnologieën zoals mobiele telefonie, het internet en toepassingen zoals social media. Je kan Bas ook volgen op twitter: @Baslievens

Suzanne Smulders
Suzanne Smulders, studeerde International Fashion & Branding aan het AMFI. Momenteel werkt ze als docente fotografie op de fontys, en is daarnaast actief als freelance fotograaf en concept ontwikkelaar voor verschillende bedrijven in de mode, muziek en creatieve industrie. Ze heeft een vergaande fascinatie voor vogels, is verzot op verse-groenten-soep-experimenten met haar onlangs gekregen staafmixer en heeft zich voor 2013 als doel gesteld enkel vintage en bewuste kleding te kopen. Haar volledige portfolio is te vinden op suzannesmulders.nl.

Nanne Walenberg
Kunsthistorica, zowel afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht als aan de Academie voor Kunst & Vormgeving in Den Bosch. Bekijk Nanne’s volledige profiel op de volgende site.

 

Filed under: Ongesorteerd

by

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.

Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd ‘street fashion’ te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.

Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *