Fun & Gadgets
Leave a comment

Sponsored Video – Sneeuwkunstenaar laat wens uitkomen

Epic Wish Samsung - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Ooit gehoord van Simon Beck? Simon Beck is een Engels kunstenaar die op een wel erg bijzondere manier zijn kunst creëert; namelijk door het lopen door verse sneeuw. Hierbij gaat Beck uiterst planmatig te werk (met behulp van kompassen en het tellen van zijn stappen). De patronen die hij zo maakt zijn gebaseerd op onder andere graancirkels. Wanneer een sneeuw-creatie klaar is fotografeert hij het resultaat. Er is inmiddels al een prachtig fotoboek met al zijn werk op de markt. Perfect als koffietafelboek overigens. En hoe tof zou het zijn als een creatie door jou bedacht, zou worden uitgevoerd en vastgelegd door Beck? De Eindhovenaar Corné Rovers overkwam het…..

Epic Wish Samsung - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Vlak voor de jaarwisseling ging Samsung namelijk op zoek naar een ‘#EpicWish’, oftewel de mooiste wens voor Nederland in 2016. De inzending van Corné werd als beste #EpicWish betiteld. Hij wilde graag een nieuwe feestdag voor Nederland, ‘de Dag van het geluk’. Samen met Samsung vloog hij vervolgens naar de Zwitserse Alpen. Daar, op 2265 meter hoogte, maakte sneeuwkunstenaar Beck een gigantisch kunstwerk van maar liefst 150 meter van Corné zijn wens.

Epic Wish Samsung - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Epic Wish Samsung - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

En thuisblijvers konden mooi mee genieten van dit alles, de ervaringen van Corné kon men namelijk via social media op de voet volgen omdat hij alles vast legde met zijn Samsung Galaxy S6. De Samsung Galaxy S6 staat bekend om zijn superieure camera. Perfect om een fotogenieke ervaring als bovengenoemde mee vast te leggen! Benieuwd naar het hele verslag? Bekijk dan snel het bijbehorende, jaloersmakende filmpje.

Hoewel we als Daily Cappuccino enthousiast zijn over deze campagne en het originele content betreft, willen we wel aangeven dat het een ‘Sponsored article ‘ voor Samsung betreft.

Filed under: Fun & Gadgets

by

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.

Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd ‘street fashion’ te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.

Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *