Art & Design, Events, Featured
comments 2

Botero in de Kunsthal

Botero De Kunsthal Rotterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Tot en met 11 september 2016 kun je in de Kunsthal in Rotterdam de geweldige, originele werken van Botero bekijken. Op mijn reis door Colombia ben ik verliefd geworden op deze unieke manier van uitbeelden. Overal waar je in het land bent vind je wel iets van zijn werken terug. Door de ronde, kinderlijke vormen lijkt het werk van Botero onschuldig en soms zelfs schattig, kijk maar naar de beelden van de vogel en het paard, maar er zit wel degelijk een boodschap in.

Botero De Kunsthal Rotterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Botero De Kunsthal Rotterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle BlogBotero De Kunsthal Rotterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle BlogOm in de Latijns-Amerikaanse sferen te blijven (of juist te komen!) is er elke zondag de Latin Life Sundays. Vanaf 14.00 uur kun je in de Kunsthal en het museumpark genieten van lekkere muziek, eten en cocktails, laat die zon maar komen!

Botero De Kunsthal Rotterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Botero De Kunsthal Rotterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Botero: Celebrate Life!
2 juli – 11 september 2016
De Kunsthal Rotterdam

2 Comments

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *