Featured, Food & Coffee
Leave a comment

Indrukwekkend (Kerst)kaasplankje van Hollandsche bodem

Boska kaasmes - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Niets Hollandscher dan kaas. En waarschijnlijk staat de kaasschaaf niet ver daar achter. Wij Nederlanders zijn gewend aan het gemak van een kaasschaaf. Vergeten we hem met kamperen in het buitenland, dan is er toch een lichte nood aan de man…

Veel mensen weten echter niet dat het bedrijf Boska één van de grootste kaastool producenten in de wereld is én al sinds 1896 bestaat. Boska, wat overigens staat voor Bos Kaasgereedschap naar de oprichter Willem Bos, probeert momenteel zelfs de kaasschaaf in de Amerikaanse besteklade te laten komen. Mooi streven, want kaas en alles daarom heen is iets dat met name de laatste jaren steeds hipper (want ambachtelijk) is geworden. Het lifestyle-gevoel van bijvoorbeeld raclette en fondue weer op de kaart te zetten, bij jong (en oud), dat staat voorop bij Boska. Oftewel: “we maken cheese cool”….

Boska kaasmes - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Boska in de begintijd

Boska kaasmes - Daily Cappuccino - Lifestyle BlogZelf moet ik bekennen dat ik ook nog nooit van Boska had gehoord. Zonde, want een rondje op hun website deed al snel mijn enthousiasme aanwakkeren. Heel veel toffe kaas-cadeaus (ook voor jezelf) zijn er namelijk te vinden. Persoonlijke favoriet is dit Hollandse kaasmes. Zo’n stoere, die je vaak in de kaaswinkels ziet. Verkrijgbaar in meerdere maten. Ga je voor de grootste variant (oftewel met 38 cm lang lemmet)? Dan haal je 100% zeker een wit voetje tijdens het aansnijden van de kaasplank bij het aankomende kerstdiner!

Boska kaasmes - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Filed under: Featured, Food & Coffee

by

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *