Featured, Food
Leave a comment

Een ijsco gemaakt van groente

groente ijs &samhoud - daily cappuccino - lifestyle blog

De warme(re) dagen breken weer aan en dat wil zeggen dat wij Nederlanders massaal in de rij gaan staan voor een ijsco. Maar om dit nu dagelijks te doen, dat is lijn-technisch gezien natuurlijk niet heel handig… Gelukkig hoef je je met de net geïntroduceerde groente-ijsjes van &samhoud een stuk minder schuldig te voelen.

groente ijs &samhoud - daily cappuccino - lifestyle blog

Deze biologische groente-ijsjes zijn ontwikkeld door 2-Michelinsterren chef Moshik Roth. Hij heeft ijs ontwikkeld van biologisch groente en fruit, met alleen een vleugje honing. Het ijs wordt ambachtelijke gemaakt in twee toegankelijke smaken: Komkommer Limoen en Sinaasappel Wortel. Positief beoordeeld door volwassenen én kinderen.

“De uitdaging met groente is dat het van nature minder zoet is. Daarom is de combinatie gezocht met fruit en een vleugje honing”, vertelt Moshik. En om Nederland te laten wennen aan minder suiker is gekozen voor een lagere Brix-waarde (suikergehalte) dan gemiddeld. De ijsjes bevatten daardoor slechts 27 en 31 calorieën. Al ijsjes etend de zomer door dus, lekker!

Filed under: Featured, Food

by

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *