Featured, Fun & Gadgets, Kids
Leave a comment

10 x de leukste kidsgadgets uit 2017

Kidsgadgets - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Er is steeds meer en meer speelgoed te koop. Het ene leuker en innovatiever dan het ander. Wij zetten de opvallendste en vooral leukste kidsgadgets van het afgelopen jaar voor je op een rij:

1) Technisch speelgoed alleen voor jongens?
Bouwen is in 2017 natuurlijk net zo leuk voor meisjes als voor jongens. Goldieblox is een speelgoedkit waarbij meisjes leuk leren bouwen aan de hand van korte verhaaltjes. Samen met Goldie los je samen technische problemen op door creatief na te denken.

2) Muziek luisteren voor de hele familie
Met Deezer Family kun je maar liefst met 6 personen tegelijkertijd muziek luisteren. Iedereen heeft zijn eigen profiel en voor de kinderen zijn er veel kant-en-klare afspeellijsten te vinden met muziek van Justin Bieber tot K3.

3) Designer kinderstoel
De kinderstoelen van iCandy groeien met je kleintje mee van de babytijd tot de kleuterschool en zien er ook nog is super stijlvol uit in je interieur. De stoel is zelfs om te toveren naar een leuke schommelstoel!

4) Muzikale tandenborstel
Tandenpoetsen blijft voor veel jonge kinderen een dingetje. De Benjamin Brush speelt tijdens de twee minuten poetsen het favoriete liedje van je kind af, waardoor het poetsen ineens een stuk gemakkelijker en leuker wordt!

5) DIY-kwallenlamp
Deze supertoffe 3D-lamp in de vorm van een kwal past in iedere kinderkamer en is ook nog eens leuk om samen met je kind in elkaar te zetten.

6) Digitale camera’s voor kids
Hoe leuk is het als je kind met een eigen cameraatje leuke foto’s en filmpjes kan maken tijdens bijvoorbeeld een vakantie? Lexibook heeft speciale kindercamera’s met bijvoorbeeld een leuke Disney-print, zodat je eigen camera heel blijft ;).

7) Hippe regenkleding
Ook dit jaar hebben we weer genoeg regen mogen meemaken in Nederland. Met een leuke regenjas worden deze druilerige dagen voor je kids toch wat opgefleurd!

8) Netflix voor kinderboeken
In dit digitale tijdperk kan boeken lezen toch een beetje ondergewaardeerd worden door onze kinderen. Booqees is dé digitale bibliotheek met meer dan 1.000 Nederlandse kinderboeken om te lezen op de tablet, pc of smartphone.

9) Voorlezen via de muur?
Maar liefst 90 procent van de ouders met kinderen van 0 tot en met 4 jaar oud vindt voorlezen heel belangrijk. Met de mini-voorlees-projector Moonlite wordt voorlezen een stukje spectaculairder en kan je kind zich helemaal inleven in het verhaal aan de hand van verhaal-dia’s.

10) Raceauto van melkpak
NoToys maakt duurzaam speelgoed gemaakt van gerecycled materiaal. Met behulp van een DIY-kit kun je ieder sap- of melkpak omtoveren in een toffe raceauto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *